Om Healing

En må sende sms eller mail via vår kontaktside for å bestille konsultasjon time hos Anne.

Vi jobber med å øke din egen velvære i kroppen din, så helsen kan forbredes i mange tilfeller hos mange.
Fjern healing kan skje fysisk og psykisk, men går også på aura/energikroppen vår. I auraen ligger det lagret masse informasjon om fortid og nåtid, dette fordi auraen er knyttet til vårt tanke- og følelsesliv.
Sirkulerer energien fritt, er vi sunne og friske, er energiene i ubalanse, kan dette gi seg kroppslige uttrykk.
En telfon reading med fjernhealing etterpå koster 850kr.

En telefon reading koster 650kr

Vennligs oppgi hva du ønsker når dere sender en sms eller mail for betilling.


Healing kan åpne opp for en bevisstgjøringsprosess som kan virke positivt for en selv. 
Men det virker induviduelt fra menneske til menneske, derfor kan en ikke gi noen garantier, det er det kun vitenskap/leger som har lov til.

EN MÅ DERFOR ALLTID SKJEKKE MED LEGEN SIN FØRST, Å FÅ STILT EN DIAGNOSE, FØR EN HENVENDER SEG TIL ALTERNATIVE FORMER, VITENSKAPEN/LEGEN SKAL ALLTID KOMME FØRST, ALLE PERSONER SKAL FØLGE LEGEN SITT RÅD OM BEHANDLING. 

En Healer tar imot mennesker med forskjellige typer problemer. De fleste som oppsøker healere søker hjelp for spesifikke problemer, som ikke er så alvorlige.

Mange søker til healere for å få mer energi, overskudd og bedre livskvalitet. www.startsiden.no


Alle våre kunder får kvittering på betalte tjenester.

 

Under fjernhealing kan klienten oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner. Enkelte blir svært avslappet og tung i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet. Noen får en kortvarig forverring av symptomene like etter behandlingen. Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er virksomme.
Sykdom og helse sees i sammenheng med det totale menneske og dets livssituasjon.  Via energisystemet blir det materialet som ligger i bevisstheten forplantet til den fysiske kroppen. Informasjon fra ulike bevissthetslag kan også bli liggende i andre nivåer av auraen. Anne ser fysiske og psykiske blokkeringer i kroppen.

Energi kortene og energi bildene fåes kjøpt inne på nettbutikken.                          www.startsiden.no        www.google.com
(Noe av det som står skrevet over er fra Helsehåndboka 2002 av E.Egeland)

Om Kortene

Kortene inneholder nye høye frekvensenergier. De inneholder svært kraftfulle engleenergier som gjør slik at en kan tiltrekke seg det man måtte ønske seg. De løser opp blokkeringer slik at energiene begynner å strømme fritt. Energiene er fra høyere bevisthetsnivåer og virker som en portal fra dem til deg. Omtrent som en fjernhealing.

På noen av kortene ser du håndavtrykket til healer Anne, og selges kun her av Silver3stars.

Ved hjelp av en ny teknikk blir de fylt opp og aktivert av sterke energier. Energiene blir lagt inn for den personen som bestiller de. Derfor er det personlige kort, og må bare brukes av den som har bestilt de. Dersom det skal kjøpes som gave o.l,  må namnet til bruker opplyses i "Dine kommentarer:"  det finner du underveis i eget felt i bestillingprosessen.

Det er forskjellige kort, alt etter hva en trenger. Noen av kortene er til personlig bruk og andre er til beskyttelse og ro, healing i hjemmet for å skape balanse og rense/fjerne negative energier. Klikk Her eller på selve kortene for mer informasjon om hvert enkelt kort. 

 OBS:Kortene kan ikke kopieres, da energi spiralen som ligger i dem kommer i  bakvendtland.

De kan heller ikke brukes av andre. Energiene ligger kun i orginalkortet. Ved andres bruk, kommer energiene i ubalanse og de vil forsvinne. Det følger med en brukermanual på hvert kort. Der kommer det frem informasjon om hvordan kortet skal brukes og aktiveres med bestemte ord og handlinger. Kortene er i A5 format.

Prisen er inkl. mva og eks. frakt.