Hei nå er januar kommet, og nye energier 2019

 Nå er de nye renselse kortet eller bilde lagt ut på nettsiden.

 

Nå vil kortene hjelpe dere mer å rense/balansere deres energifelt. Jeg har lagt inn nye energier i alle kortene som kommer fra silver3stars nå  pga energiskiftet.

Dere bør og skifte ut bildene/kortene deres som er over 2 år gamle,  pga bildene holder i 2 år, og kortene i 6-8 mnd pga en bruker de.

Det er nå er helt nye energier.

Obs alle kortene har mitt merke på baksiden. 

Jeg kommer fortsatt til å gi fjernhealing/chakrapåkoblinger, send sms eller mail.

Med Vennlig hilsen Anne.

 

 

 

 Hei

Jeg kommer til å ta imot en til en kurs fremover nå i intuisjon/klarsynkurs, Healingkurs De koster 3000kr og Energiskifte kurs for de som ønsker dette, 2000kr i Ørsta, kursene varer ca 6 timer. pr stykk.

Det vil og komme et nytt energibilde nå om ca 14 dager som er laget av meg, det heter " Indre balanse" og jobber inn mot balansering av de høyere chakraene, det gir livet pust rom inn mot åpning av det tredje øyet og inn mot vårt kroneschakra, dere finner det under energibildene på nettbutikken, så fort dette bildet blir lagt ut, det kommer i 50*50 cm. 

 

Vennligs oppgi datoen det passer best for deg på sms til 938 89 866.

 

Energi Kurset handler om de nye tid energiene som nå er kommet, Mange har i det siste gått igjennom store forandringer i jobb/venner osv å intense oppstigninger. å nå er mange gått inn i 5 dimensjoner uten å vite det selv, vi kan manifestisere det vi ønsker nå mer  inn i de nye tidrommet og det nye energiene.

 send sms for mer informasjon:)  

 

 

Januar 2018

I år vil vi se at alle personer sin energi vil bli forsterket både negativt og positivt, alt etter hva du er eller styrer på med.. Så ha klare å sterke grenser for deg selv nå.

Energiene som nå er kommet har hatt en voldsom økning i vår kropp, så vi kjenner ting mye lettere nå som smerter og ubehag i vår kropp. 

Dette kan nesten være helt umulig å få bort selv, om en har endel blokkeringer i seg el. som en har tatt opp noe fra andre personer, ting, plasser en har vært i kontakt med.

Så pass på at du ikke går inn i energifeller. Der du gir mer energi, enn du mottar, da vil det fort oppstå energiblokkeringer i kroppen din.

Så bruk kortene når dere trenger å rense dere, eller beskyttelsesmykker..

Siden energiene er så sterke nå, vil ting og øke på å komme fort mot oss, både som positive å negative opplevelser.

det vil øke på uro politisk globalt pga folk vil mer å mer ut av kontrollerende styre enten dette gjelder personlig eller annent.

 Vi vil og se mer av jordskjelv,vannproblemer, økonomiske problemer etterhvert nå, og haking på telefoner/datautstyr å diverse andre ting som er datastyrt, kan være biler og.

(se tidliger spådommer)

Pga de jeg har skrevet før, vil fortsette i et økende tempo fremover.

Karma vil nå begynne å løsne mer å mer for noen av de som er kommet i oppstigningen, så biologiske bånd for de, vil bli mindre viktige enn før, dere vil nå bli dratt mer til like energier,plasser som er mer på deres egne frekvenser.

For de som er kommet lengst i oppstigningen nå, vil deres karma være ferdig, de vil oppleve at karma med visse personer vil oppløse seg, pga energiene går til hver sin kant nå..

Enten som et tap, eller de bare forlater deg. 

Karma oppløsning.

Dere vil da bli mer frie...Å nå fremover i de neste årene kan velge å gjøre det de ønsker mer...

For de andre som forstatt ligger i 3 d frekvensene, vil de ha samme opplevelser som de alltid har hatt.

Mange føler de har gitt slipp på så mye... men fortvil ikke.. dere har bare gitt slipp, for at noe annent å nytt skal få komme til..) Tvillingflammene vil nå iløpet av 2018 og fremover begynne å dukke opp, vi er inn i en ny tidsone.. selv om mange ikke føler det ennå.

Så jo mer dere gir slipp på nå fremover, jo fortere vil energiene deres jobbe..

 For de som ønsker kurs, se nedenfor på oktober.

 

 

 

 

 

Nå er vi fått vips, men de som vil betale med vips må få en kode med oss, før de betaler, pga koden er overføringen, ikke telefonnummeret:)

 


OBS:

 

Mange ringer å sier at de ikke finner energibildene eller energikortene på nettbutikken, så dere må gå inn på nettbutikken, å da kommer det opp en side.

På venstre siden ser dere mange linker nedover.

dere må da trykke på den linken som dere vil ha opp, enten det er energibilder,energikort,bøker, der er og to forskjellige sett med smykker,pendler,osv..da vil dere komme inn på nye sider som viser hvert enkelte produkt.

 

 

OKTOBER

Hei jeg har jobbet som klarsynt i flere år nå, mange ønsker at jeg skal lære de mer, ja nå har jeg bestemt meg at det er så mange som er blitt sensetive, at nå er tiden kommet for å lære bort masse av den informasjonen jeg selv har.
Derfor starter jeg en til en kurs i intuisjon/klarsyn kurs for de som måtte ønske det.

Det betyr at jeg tar bare inn en person som jeg lærer opp i å forsterke sitt intuiasjon/klarsyn

kurset går over en dag, (Fra kl 11- 17) å koster kr 3000 for en dag med kurs, der en lærer seg å mestre den synlige og den usynlige siden rundt oss av energier.

Utvikle sitt klarsyn/tankekraft/ klarhørsel, der en lærer å utvikle dette sterkere for å hente inn viktig informasjon rundt deg.

Så ønsker du å bli en bedre tyder/leser av energier rundt deg, ta kontakt for pris og evt  dager jeg er ledig på for et kurs. 

Alle får med seg informasjons ark av det vi har gått igjennom

Alle blir åpnet i sine chakra, å fjernet evt blokkeringer der.

Alle får en healing, å lærer seg å reade andre personer.

Du vil lære å ta inn innformasjon om den indre kroppens mønster, å finne blokkeringer/skader/sykdommer. Osv For mer info, ta kontakt via mail på vår nettside.

Kurset vil holdes i Ørsta. I Møre og Romsdal.

 

SEPTEMBER


Equinoxsen som var 21 sept har satt i gang en enorm bevegelse fremover, noen har sikkert merket i det siste at landskapet deres er i forandringer.

Alt fra personer som dere har hatt med å gjort, som nå gir beskjed om at de orker ikke lenger å jobbe der å der, å vil ut av situasjonene, pga de føler at de nye sjefene kun vil støtte seg selv matriellt...

Eg har fått beskjeder fra mine regneskapsførere at der vil bli flere nye folk å forandringer, til tannleger som eg har hatt som vil snart forsvinne fra sine jobber.. Det merkelige er at flere av desse har vært personer som er veldig empatiske mot andre..

Så hva er det nye da? som kommer frem...? Om dere merker at i de nye energiene kommer inn personer som ikke vil støtte dere nå, må dere finne de som vil støtte..! Dere...Dere må finne de personene i lanskapet som vil jobbe i hjerte energien... Å de er der ute.

I det siste har det skjedd og at når eg er på butikken for å kjøpe matvarer, finner eg ikke de eg så gjerne skullet hatt.. Når eg kommer til den hyllen de har stått er der tomt...? Å når eg spør hvor de matvarene er...? Sier de det ble så lite solgt av de, at vi har tatt de bort...? Akkurat ja.. her er og lanskapet i forandring...

Vi er nå inn i en tid der den gamle hiarki strukturen faller... Sammen, å det gamle vi er vant med forsvinner vekk fra oss.. Så det betyr av vi og må forandre oss i denne tiden.. Vi må følge strømmen av energier.. Dit vi føler det er godt for oss å være..å la alt annet i lanskapet gå..

Derfor er det veldig viktig nå å koble seg sammen med folk/energier som er av høge frekvenser.. Å i denne tiden er det viktig å bruke energikortene/bildene for å få hjelp til å få kontakt med de høye energiene som kommer igjennom de.

For å kunne koble oss mot de høgste energiene, å ikke mot de lavere som er ofte å finne i mye frykt/sinne/sorg energier fra personer rundt oss.. De vil vi bare bli dårlige av.. Så bo i høye energier i et harmonisk hjem.. Å finn din balanse... der er nok av uro,forvirring og kaos ute..

 

 

MAI


Det har kommet en stor mengde med energier nå til jorden, å mer vil komme fremover.

2017 vil virke som en energi komet har kommet ned til jorden, dette vil igjen medføre at mange vil bli mer sensetive mot andre personer rundt seg, økt sensetivitet mot kjemikalier og allergier for diverse matvarer vil og oppstå.

Platen for delingen har nå fått feste i mellom dimensjonene, å vi kan så hvit skimte den, ut fra dette vil noen nå gå nedover i en spiral som trekker de nedover, mens andre vil gå oppover i gjennom den oppovergående spiralen.

Der vil bli mange nå som går igjennom døren til 4 nivå, og videre oppover til 5 nivå eller høgre alt etter hvor en er sjelsmessig.

Velg nå å bo i harmoniske omgivelser, velger du fortsatt uharmoniske energier vil dette bli merket godt på kroppen i form av motstand en trekker til seg..

Din sjel kaler nå for sin frihet

Jorden vil etterhvert stige opp med de sjeler som er klare for dette oppdraget/tranformasjonen.

Derfor er det så viktig nå å bruke lyskodene fra kortene/energibildene for å holde sine lysfrekvenser høyt, å ta inn mest mulig energi fra desse til å holde seg i de høyere sjæfer av lys.

Alle beskyttelsesmykkene som er laget nå, vil hjelpe masse mot andres energier, når du er på butikken,job eller i møte med andre personer, vil du nå når du blir mer sensetiv ta inn deres energier, alle smykkene er laget med lys energier i seg som vil beskytte deg mer mot slike energier, å hjelpe til at du ikke blir så drenert fra andres energi når du er ute iblant folk.

Hold dine egne energigrenser sterke nå, ikke si ja til noe som du ikke vil,da vil du føle deg mer respektert/verdsatt å få en kontrollert energi strøm i deg.

Alle kort/bilder fikk nye energier i seg i August i fjor.

Så vær klar over at energiene i kortene/bildene/smykkene er nå mye sterkere enn hva de har vært før.

Alle lys energier som er lagt inn i kortene/bildene/smykker er fra Anne, da det er hun som aktiviserer de personlig til de som skal ha dem.

Så har du gamle kort/bilder må du ha nye pga de gamle virker ikke lenger, da de tilhører de gamle energiene som var før delings platen ble synlig. 


Hei nå er artikkelen om Anne i Medium Magasinet lagt ut på vår nettside, (se fremsiden om div artikkler om oss.)

 

Mars 2017

 

Hei

Der vil komme kurs i hvordan jobbe med seg selv å fjerne energier fra seg selv. som en har dratt på seg fra andre mennesker. Å hvordan holde sine energier rene å kjenne fred å ro uansett hvor du er å hvem du er rundt

 

Hei nå er også et smykkesette lagt i på nettbutikken, i sjøgrønn , lilla og indigoblå  (Det har veldig sterke energier i seg)

De nye bildene golden thought, oh golden breath, er også nå kommet  i 30*40 cm, med kvit kant rundt. Desse blir solgt samlet.
Hei

Nå blir det endel nye ting som er gjort forandret i firmaet, heretter må alle som vil bestille seg en time, bestille via sms eller gå inn på vår kontaktside for å bestille en konsultasjon med Anne.

Når dere har fått bekreftet en time med Anne. Må dere gå inn på nettbutikken å bestille der, det dere ønsker, om det er en samtale time(READING) eller en (HEALING/READING KONSULTASJON)

Dette må gjøres en halv time før dere har en avtale om å ringe henne.

Vi kommer også til å lage til vips, så noen kan velge å betale via det litt senere.

 

Hei

Mange opplever nå å få ekstra sterke energier på seg både positivt og negativt, om du skulle ta inn slike energier som gjør deg syk nå, er den eneste måten å stoppe dette på, er selv gå ut av situasjonen med de personene som gjør deg syk. Vi har ingen mulighet nå lenger å gå inn eller ut av dørene hos slike personer, dette er fordi noen er begynt å gå nedover på sin energibane, å noen er begynt å gå oppover i sin energibane.                                                                        Der er et hefte på nettbutikken som heter   ( År 2012 var slutten på den gale tidlinje på jorden.Vi er i en overgangsperiode) Dette heftet er laget for å hjelpe deg å forstå hva du bør gjøre for å komme deg ut av slike situasjoner, å hvordan du bedre kan beskytte deg selv.

Der er også et hefte som heter suksesen bak god helse,glede og lykke,rikdom som en kan lese, for å komme mer i kontakt med sine energier og måter å gjøre ting på som letter sin overgang mot mer posetive energier.

Slike ting går ikke å heale lenger, men personene må berre ta sine egne valg hvor lenge de vil stå i en slik situasjon. Det eneste en kan gjøre er å beskytte seg mot slike anngrep, å lese å forstå hvorfor dette skjer...

Det kan føles ut som en faktisk blir bombet innvendig med negative energier, å dette slår ut i sterke smerter,frykt i kroppen hos de personene, når en er i kontakt med personer som er helt ute av balanse nå fremover.

Dette er delinga melllom personer eller frekvenser som skjer nå. Så bruk energikortene som harmonikort,beskyttelsekort, el kjærlighet/lykkekort og beskyttelse smykkene vil hjelpe endel i denne tiden.

Året begynner sterk for mange, det er kommet noen lyskoder fra universet nå som trenger inn i cellemembranen og i vårt dna.. dette må berre få gå inn selv om det kan skape frykt,uro og fysiske problemer av forskjellige ting. Vi går nå ut av 3 D og begynner å gå opp mot 5 D, dette medfører mye stress og frykt i kroppen, så hold dine grenser nå, å gi slipp på det som ikke vil gå oppover til 5 D. Lave frekvenser vil gi uro og frykt, høge frekvenser vil gi mer ro fordi det er dit du er på veg.

Plutselige uventet ting rundt personer kan og skje nå. Ofte er dette ting som vi har frykt ang, som vi må igjennom for å bli mer hele som personer, så mange kan bli testet nå i denne fasen vi går igjennom, Healing virker ikke nå, kor lenge dette varer er vanskelig å si noe om, det varierer fra hvert individ.

Å bruke ha høge energier rundt seg nå, vil hjelpe veldig mange nå i sine hjem. Dette er fordi alle kortene og bildene er laget for 5 D.

Bruk healing kortet eller harmonikortet eller det lyngfargete harmonisk hjem kortet. En kan og godt bruke kjælighet/lykkekortet pga det åpner mer opp hjerteenergien vår, så ting fortere kan gå igjennom systemet vårt.

Intuisjonsbildet er også veldig bra nå, for å berolige energiene våres som går jo jo i kroppen nå, De nye golden bildene hjelper også godt nå, for å komme i harmoni med energiene som er i universet nå rundt oss, og vil gjøre oss mer sensetiv enn vanlig, som igjen medfører mer plager i kroppen.

Kortene og bildene vil hjelpe mer enn en vanlig healing, pga kortene/bildene har de lys kodene i seg, som de som kommer nå til jorden.

 

Januar 2017

WOW året 2017 begynte med en rakett av energier som kommer nå ned mot jorden... å dette vil fortsette fremover, mange av de som er veldig sensetiv har kjent dette på kroppen sin, 

Mange sensetive føler nå at vi går inn i mer mørkere energier rundt oss, og ja dette stemmer, dette har med å gjøre at de fanger opp mange ting som vil skje på jorden, uten å se hva det er som kommer. Så bo i rene energier å hold deg jordet nå, for kaos vil komme etterhvert, rundt om på kloden, de neste år.

Det er mer viktig nå enn noen gang å holde sine energier lyse å leve ut fra hjertet sitt. Så derfor laget eg de nye energibildene/energikortene for at de som ønsker å ha de energiene rundt seg, skal få kunne det. (Se ovenfor)

Vi begynner nå å gå mot et skifte på jorden,, dette vil vare noen år, før skiftet faktisk kommer. Mørket er her, å det gir seg ikke før det er over.. Så vi vil se mer terror enn før, som vil øke på mot skiftet, rundt om i verden, ser og spesielt Tyskland som vil oppleve endel ting. Så eg kommer ikke til å oppholde meg på plasser der det er konserter, store arenaer/ eller plasser der det er masse folk som samles. Eg ser Land som Kina,japan som blir ramma av ting, også Australia, India, Afrika vil oppleve ting ang veret.

Land i mistøsten vil oppleve mer av de vi har sett, ser og spesielt Israel vil få mer problemer fra de Land rundt.

Veret rundt om vil bli verre enn før, dette vil trappe seg opp mot skiftet, som vind,orkaner,tornadoer å jordskjelv. Dette har med oppstigningen av jorden å gjøre, den vil nå fremover begynne sin rensing...Så alt som har med mat,vatn og strøm blir viktige ting i årene fremover for veldig mange rundt om på jorden. 

De som vil bli et problem de neste årene er spesielt alt som har med vann å gjøre, mange av de tingene eg ser har med vann å gjøre, som forgiftet vann flere steder...å mye ulykker til vann.

Flere øyer og rundt om kan være i faresonen pga veret. Så selv om vi opplever mye rart fremover, vil mange og oppleve at ting rundt dem kan forandres fort, dette er også positive ting.

Det som vil skje er at mange vil nå våkne fort opp, å mange vil ha forandringer, der de før har sovet, eller vært undertrykket.

Ta vare på hverandre å bo i kjærlighet.

 

 

 DES 2016 

Hei eg har vært så mye opptatt i siste tiden at eg ikke har fått skrevet noe på bloggen, dette er fordi eg skal lansere de nye energi bildene og smykkene eg har laget i et magasin som vil komme i 2017.( kommer info om det iløpet av januar/februar)

Der vil komme mer på bloggen etterhvert.

De nye energi bildene er nå lagt ut på nettbutikken, og de nye beskyttelse medaljongene blir lagt ut om ca 14 dager. 

 

NOV 2016

 

Mange opplever nå at mye skjer i verden, og inni i dem, men de vet ikke helt hva det er, det er noe difust som mange går å føler på..?

Mange blir nå presset inn i nye situasjoner å gitt nye retninger å gå, vi er igjen ved en veiskille.. som vil påvirke mange fremover..

Eg vil snakke litt om mayakalendern, den tok som mange vet slutt den 28 oktober 2011

Se for mer inf (den 9 underverden mayakalender for mer informasjon)

De de sa var at etter det, var det slutten på deres skaperverk, det var slutten på deres kalender,

Tiden etter denne kalenderns slutt ville slutte å opphøre i 3 dimensjon slik vi har kjent den før.

Vi er fortsatt der i denne syklusen å transformerer vår bevisthet. Å det gamle syklusene kollapser litt etter litt under oss. Dvs at platene i 3 dimensjon, kollapser litt etter litt, og dette vil vi kjenne inni oss mange vil derfor oppleve store forandringer, som det beste har hendt deg, å det verste har hendt deg...dette er fordi vi får store svingninger fremover..Dette er forsterkninger av mørke og lyse energier på jorden. Å at din egen tidslinje forandrere seg fort nå fremover. fortere enn hva kroppen din klarer å følge med.

Mange vil føle utmattelser,  konsentrasjonsproblemer, smerter i ulike deler i kroppen..Mange vil føle at legemidler ikke virker så godt som før.. å uten av stand til å forstå hvorfor..

Så ta vare på hverandre, å gi nok lys..å bo i lys og ha lyset tilgjengelig rundt dere så ofte dere kan..

Å føler dere at lyset er borte fra dere, be om hjelp til å finne igjen lyset i dere...Fordi der er mange lys arbeidere som kan hjelpe dere...

I energi kortene/bildene ligger de nye lys kodene.                                

Det er nå 9 år siden vi startet med kortene og bildene, helt utrulig hvor fort tiden flyr.

 

Oktober 2016

Hei nå er intuisjonbildet blitt forandret, både i design og energimessig, da det er tegnet på nytt for å få en ny energi portal i seg for å passe mer i den nye tiden. 

Energiene i idet nye intuisjonsbildet er lunere og varmere i energiene, det gamle hadde litt mer kulde i seg.

Å derfor vil dere føle mer harmoni fra dette bildet enn det gamle, det vil også rense rommet å gi mer beskyttelse.

Dere vil føle disse energiene stråle ut fra bildet å ut i rommet det henger i. 

Intuisjonsbildet er også nå laget i 50*70 cm fordi mange ville ha det i en større størrelse. Så nå kan dere velge selv hva størrelse dere vil ha.

Dere finner det nye bildet i nettbutikken.

Eg vil nå fremover aktivere dette bildet i de nye energi frekvensene på en annen måte enn hva det har vært før.

Dette er fordi mine energier er blitt forandret nå, å da blir aktiviseringen også forandret.

både i energi kortene og bildene,

Alle produkt vil fra nå av bli aktivisert inn i det nye tidsfrekvensen.

Der vil komme nye energi produkt litt senere på nettbutikken.

 

 

25 September 2016

vi har vært i en energibølge siden i sommer nå, å den kommer til å vare ut dette året,denne bølgen virker som den flytter oss littt fremover, så tilbake, så fremover igjen, dette har med at vi renser vekk mye fra oss nå, før har det vært større rom mellom energibølgene, men nå kommer det snarere å snarer, dette vil medføre at vi vil få mere trykk på oss enn før, mange ringer meg å sier de er veldig dårlig nå, ja det er mye press i kroppen hos mange... når energibølgene kommer så tett opp mot kvarandre...

Delingene mellom folkene vil nå bli større fremover, dette har med at Rikene deler seg nå.. å de vil mange merke godt hva som er positiv energi, å hva som er av lavere energier rundt dem. Fordi de vil oppstå et mellomrom mellom dem.

De som er igjen i lave energier, vil oppleve mye frykt.. kaos..forvirring, dettte vil dere og oppleve til platene har delt seg helt fra kvarandre, for så lenge vi er der ennå, vil vi ta inn mye rart fra 3 dimensjonen ennå..

Tiden slik vi er vant md, vil bremse seg ned i denne tiden, dette vil igjen forsinke ting på jorden, eg ser det som en sammentrekning, og det vil dere og oppleve en slags sammentrekning av folk/familie/venner/karriere osv 

Dere vil føle for å gjøre mange ting nå, men ikke ha energi til dette nå..

At tiden bremser nå er viktig, for da får en tid nok til å kvitte deg med det som ikke lenger gagner deg, å du vil få tid til å finne ut av hva du vil senere.

Du vil få tid nå til å se nøye på alt som ikke skal være med videre, å gjøre dine egne forandringer i dette under lupen...

Alt vi kjenner på nå er forløsninger, for å forstå hva som ikke er i balanse inne i oss selv, det er der våres blokkeringer ligger i vår skuggeside...

Når vi gjør forandringer i vårt indre.. vil der også bli forandringer på vårt ytre plan...

Vi må selv skape nå det liv vi ønske... Å gå for det... 

Vi kjører selv nå, så veien må vi finne selv... 

 

 

August 2016

Hei

mange sliter nå, å spør om det er noe de selv kan gjøre for å få en forandring, det er både ja og nei.. Vi er i en tid da mange av oss sliter nå for å avslutte karma med andre.. da dette medfører stor påkjenninger fra andre/familie rundt oss... Vi er i en portal som vi må igjennom fra 3 dimensjon til å gå til 5 dimensjon... Og dette medfører store belastinger fra å avslutte de karmiske forhold vi har vært i...kroppene kommer til å oppgjustere seg fremover til slutten av 2017.. vi er ikke ferdige med dette ennå.. 

Så vi er mange som nå går igjennom dette... Ting vil bli bedre så snart kroppene våres og energiene er på linje med hverandre...

Eg ser mange skriver om at vi snart er der... men dette stemmer ikke.. vi er ikke der før i 2017..Da vil vi dele oss fra 3 dimensjonen.. Så kjære dere hold ut, vi vil komme til et punkt, der vi deler vår energi....Men det er ikke ennå, så mange vil fortsatt trenge energibalanseringer i denne tiden vi er inne i.

Vi er i en tid nå at årsak og virkning vil bli veldig sentralt, dette har med å gjøre at alt vi sender ut av energi/tanker/følelser vil komme tilbake til oss fra flere hold, å vise oss hva vi sender ut, mange vil og oppleve tungsinn/depresjon fra sine egne tanker de sender ut,, en kan godt si at det en sender vil fort manifestisere seg fort tilbake...Fortere enn hva man aner... detter er karma om årsak og virkning,, så mange har nå gått opp i høgere frekvenser, de som ikke har gjort dette, må se på sine egne tanker/følelser om det er noe de selv kan forandre hos seg selv..Energi kortene vil bli mer og mer sentrale nå fremover, da de har høye positive energier i seg, å en kan da koble seg til desse på et øyenblikk...

Vi velger selv hvem vi vil være nå fremover, å hvem vi vil koble oss til...:)

 

 April 2016

 

I det siste uker har vi hatt flere planeter som beveger seg retrograd nå, og dette vil fortsette til medio juni, noe som vil medføre at folk vil føle at ting går veldig treigt fremover, å mange vil føle at ting bremser helt opp energimessig og på fysiske ting/aktiviteter...

En kan føle at ting går i lås på flere områder..

Denne retrograden kan tvinge oss til å bremse ned det vi ønsker/holder på med..Alt som ikke støtter oss lenger vil falle bort i denne perioden, vi nå går igjennom, jo mer sensetiv du er, jo mer vil du føle dette på kroppen, vi kan føle oss svake nå, også for andres negative energier som sinne, aggresjon.. osv...

I denne perioden kan det fort oppstå brå omveltninger som avslutninger eller nye begynnelser...

Så ta vare på hverandre i denne perioden.. å bo i mest fredlige omgivelser... Når denne perioden er over.. vil energiene begynne sin fremdrift fremover igjen...

 

Hei og velkommen til 2016

Som eg har sagt før vil 2016 og utover bli et rart år for mange som nå skal begynne på sin oppstigning...

Vi vil etterhvert se en verden som vil få økonomiske problemer... og flere vil slite med å finne ny jobb.. Dette vil vise seg i flere land... vi vil og se endel terror... naturkatastrofer/jordskjelv rundt omkring..

Så som sagt vi vil se mer av det som begynte i 2015...som bare var begynnelsen på 2016...

Eg trur og at tog,båt,fly kan være i faresonen...

Eg ser og flere plasser det brenner...

Som sagt vil 2016 bli et år mye vil skje.. både globalt og hos enkelt individet...

Mange har vært dårlige av for mye urolige energier... Dette vil roe seg så snart ting viser seg i den virkelige verden... Men selvfølgelig vil en merke noe uansett, som har med at vi vil trekke inn energier fra det/dei som er omkring oss..

Så nå må dere selv velge hvem dere vil være rundt...? Dette er ingen andre enn dere selv som kan velge...å forandre på..

Eg trur og at Israel vil bli en plass som vi kan se endel kaos fra...

Mange trur at vi er ved en endetid... det er vi ikke.. bare energimessig, der vi nå ser at energiene vil sakte snu på jorden,,, vi skal nå ut av det gamle,, å inn i det nye,,, som består av en kollaps i verden ved gamle måter å herske på,, å inn i en tid, der hver enkelte vil gjøre forandringer for seg selv...Å for at dette skal skje må det gamle vekk,, for at det nye skal få fotfeste...Å det er dit vi nå er på veg...Men selvfølgelig vil dette føre til kaos og endel opptøyer...før ting snur igjen..

Skal bli inntresant å se hva som skjer i vatikanet også...for det kan fort bli kaos der og...

2016 og utover vil bestå av sannhet.... å atter sannhet... det skjulte vil nå snart begynne å vise seg..Å dette vil dere se i media.. Mye av..

Gleder meg til 2016...

 

 Oktober 2015

 

27 oktober

vi går nå inn i en periode der eg vil kalle det for en seprasjons tid i verden... dette er en surralistisk tid som kommer til å bestemme hva slags bevisthet vi kommer til å involvere oss i, som en stigene bevissthet og ånd... eller i en synkende bevissthet...

Selve oppstigningen er et bevisst valg, å vil ikke bli forstyrret.. men mange har fremdeles blokkeringer i seg enten fysiske eller psykiske som kan komme opp nå i denne tiden...

De personene nå som har tatt et bevisst valg, vil nå snart gå fra 1,2,3 dimensjon frekvenser å over i 4,5,6 dimensjons frekvenser å ta inn nye energistrømmninger der... 

De vil føle mer fred.. lettelse i deres liv.. og en følelse av mindre tetthet enn før.

Skifte vi nå går inn i, vil aktivere seg i massen...

Jo mer frakoblet en er sitt indre lys/ energier.. jo mer smerter vil personen oppleve i sitt virkelige liv..

2016 vil bli et turbulent år og noen år fremover...for mange... de vil oppleve konflikter,kaos,forvirring rundt seg selv, og egen person...

Korleis energien oppleves, vil bli induviduelt for personene som opplever det..

Eg såg ADEL var kommet med en ny sang nå som heter Hallo...Der hun kommer tilbake...men ingen svarer... Husk at alt er en mening med...

Det vil og komme en tid at personer forstår, at en kan ikke hjelpe kroppen sin, via ting en kjøper som en tror har en hurtig virkning.. Det er en forandring inne i kroppen som skjer... og kroppen trenger lys og energier for å kunne opprettholde sin funksjon..

Mange vil da forstå at de trenger lys/energi fremfor helsekostprodukter for å opprettholde en riktig energibalanse i sin aura og lys for at kroppen kan fungere uten for mange blokkeringer...

Om dere skal ha tak i meg, må dere sende meg en mail, eller en sms så svarer eg dere, så fort eg har tid/anledning, fordi eg blir ikke å treffe hele tiden lenger...

Energikortene finner dere på nettbutikken..

 

HEI

Nå er vi kommet et stykke ut i energi oppjusteringene og mange har sikkert følt i det siste at gamle ting kommer opp igjen, eller personer som de ikke har hørt fra på lenge, kan ta kontakt igjen, dette er nå for å balansere energiene mellom oss.. For å se om vi kan connecte med det eller ikke, så om ikke en klarer det, vil de personene forsvinne igjen snart.. og da vet dere at det som ikke appilerer lenger, vil forlate oss nå. Om du likevel prøver å holde ut.. vil du bare senke dine egne vibrasjoner, og forholdet ditt til de personene kan ikke uansett opprettholdes...

Vær deg selv nå, å ta hensyn til når energiene dine stiger...eller du føler ting er oppbrukt, å du kjeder deg... dette vil gi deg en innskytelse hvor du tilhører eller ikke....

Vær klar over at i slike perioder vil også noen føle søvnløshet, smerter i kroppen, fordi vi er i flere frekvenser nå samtidig.. og derfor kan en føle forvirring, om hvor en vil være eller er nå, i denne stund.

Mange får og nå en slags influlensa lignende symptom i kroppen, som de sliter med å bli kvitt...om en føler dette, er det viktig å balansere energiene sine, eller noen kan bruke energikortene til dette...

Siden hjertet har nå åpnet seg mer, hos mange... vil de føle at dere kan ha problemer med å være rundt andre, som sitter fast i intektuellt tenkning..eller om de har et lukket hjerte...Å har da problemer med å opprettholde kontakten med slike personer.

Gi slipp på det som ikke gagner dere lenger nå, da vil deres energier stige... og mye av fysiske/psykiske ting også..

Mange kan nå føle det som er innenfor panseret til andre personer rundt dem... 

velg veier som har egenkjærlighet, selvrepekt..

KJÆRLIGHET ER ALLTID ÅPEN..KLAR.. OG GJENNOMSIKTIG...

 

 

 Juli 2015

siden juli har vært en roligere periode så langt energimessig for meg, reiste jeg til Norges svar på vår stonehenge..som faktisk er nærmere enn vi tror.. like ved mjøsa, har vi her i Norge en slik portal. jeg har vist om denne i mange år nå, men det har liksom ikke aldri vært tid for meg å oppsøke stedet, pga jeg har slitt i det siste med å ta inn altfor mye energier fra andre mennesker og plasser.

Da jeg var i Egypt for et par år siden,ble jeg veldig dårlig, dette hadde med å gjøre at på slike plasser er der ofte mye energier fra mange mennesker, og de av dere som har problemer med å gå inn på et kjøpesenter, bør ikke oppsøke slike plasser som det er mye energier, da mange energier kan krasje deres sensetive energisystem, og dere kan da bli dårlige i flere år faktisk etterpå. 

Men denne plassen er det få som vet om, og den har fått stått nesten urørt hele tiden, så energiene der er ikke fylt opp av mange forskjellige mennesker sine energier.

Så nå følte jeg for å oppsøke en slik sterk energiplass, kansje var det, fordi faktisk veldig få personer vet om denne plassen ved enden av mjøsa mot Hamar.

Som blir kalt for 12 steinringen. Denne ligger på Smedstadsletten. Den er ca 2000-2500 år gammel blir det opplyst på skiltet, men jeg fikk inn at den var omtrent dobbelt så gammel som det står opplyst. 

Jeg gikk inn gjennom det området der jeg så flere steiner lå i bakken fremfor den, der det var i mitt syn en portal, og jeg gikk inn i ringen av den, ringen er ca 25 meter i omkrets.

Der jeg balanserte steinene og energiene der med mine energier. Det var veldig sterke energier der i feltet, og jeg gikk ut igjen, der jeg hadde gått inn i ringen med steiner.

Dagen ertterpå reiste jeg hjem, og dagen etter det, fikk jeg en telefon fra en venn som var med meg, om at hun hadde fortalt det til en slektning av seg, og hun hadde oppsøkt plassen å  gått rett inn i ringen, hadde hun blitt fylt opp av sterke energier der, som gikk gjennom henne til jorden...

Så uansett har denne plassen like sterke energier i seg som flere kjente plasser dere har hørt om i media som er kjente, så hvorfor dra til utlandet når vi faktisk har en slik plass i Norge.

Ha en fin sommer, og er dere i området, ta dere en tur dit, det er faktisk hvert det. 

 

Juni 2015

Hei

lenge siden sist, det har vært en turbulens periode på jorden i den siste tiden,mange har opplevdt mye smerter/ubehag/ forvirring og mange har opplevdt avvisninger, eller vi har måttet gi slipp på mange av de gamle kontraktene.

Dette er fordi de har gått dit de skal være i sin oppstigning. Å kobler seg da til sin gruppe der. Det er derfor vi er på forskjellige frekvenser i vår oppstigning.

Energiene på jorden er nå i flere oppstignings faser. Så noen er her og noen er der.

Mange føler seg tomme nå, og tomme for energi, dette har med at vi nå er gått over i nye frekvenser, Og alt som vi ikke skulle ha med oss videre måtte vi gi slipp på. 

Derfor er vi nå på en plass vi ikke vet helt hvor vi er nå..

Men i løpet av den nærmeste tiden vil mange oppleve at det kommer mye lys til jorden, og de av dere som da kan forankre dette lyset til dere, og få det overført til kjærlighet, vil oppleve dette, Mens de som har mye gamle energier i seg, vil få endel plager og motstand, dette har med oppstigningen å gjøre.

De vil selv oppdage det, å søke hjelp for sine plager, av de som har gått veien før dem.

De av dere som har tatt påkoblinger og fått lastet ned mye nye energier, vil oppleve snart en lettere tilværelse, da deres system lettere vil nå ta opp å forvalte denne nye energien som nå er på veg til jorden.

Deres hals chakra vil nå åpne seg mer, og din stemme fra ditt indre lys vil da bli mer hørt i universet, Dere vil da bli mer ett, med de nye energiene som nå snart kommer.

Så gled dere ting vil snart snu til det bedre for mange, selv om der er ennå mange som fortsatt sover der ute, de vil oppleve å bli vekket etterhvert..

Så bruk energikortene nå fremover, de vil lette oppstigningen, å bringe dere i kontakt med lyset/energiene fra universet.

Energiene som nå kommer til jorden er veldig sterke.

De av dere som har åpnet deres energi system vil etterhvert nå oppleve at de dere har ønsket, vil lettere tiltrekkes av deg.

Dette vil si at de nye energiene vil støtte dere.

Men husk det er ikke noen vekst i en komfortabel situasjon, dere må ut nå å gjøre det dere blir dratt mot, å spre deres vinger.

Ha en flott sommer, så sees vi til høsten.

Mvh Anne

 

 

November 

Eg skulle ikke skrive mer, men med så mange som ringer meg ang at de nå blir mer å mer sensetive for andres energier, der de blir fort slitne, stresset, urolige og får endel smerter i kroppen, når de er rundt personer som har endel kaos/stress rundt seg, er det viktig å gi litt informasjon til de personene dette gjelder.

Dere beveger dere gjennom dimensjoner/frekvenser hele tiden nå, fordi lys energier kommer mer å mer nå til oss på jorden, det som var viktig igår er ikke viktig idag, tid/folk/situasjoner forandrer seg hele tiden. 

Dette fører til at dere nå fremover bli mer å mer sensetive, dette er ikke noe som vil gå over av seg selv, dette har med å gjøre at energiene blir mer fremtredene i noen av dere, og at beskyttelsen dere har hatt rundt dere blir mer gjennomsiktig, dere vil da ta inn andre personers energier.

Det dere må gjøre da, er å få kontakt med rene, nøytrale energier som ikke inneholder lavere energier, slike energier finnes i energikortene/bildene som dere kan kjøpe inne på nettsiden, desse energiene i kortene/bildene er høgfrekvent energier som inneholder renere/høyere energier, dere vil da oppleve å få kontakt med en annen type energi, det er det vi kaller for engle energier av høyere dimensjoner.

Desse kortene/bildene inneholder energier som kan sette igang en prosess i dere, der dere får kontakt med andre høyere dimensjoner, og utvikle mer åndelige kontakt. De kan og hjelpe å lette noen av de plager/uro dere tar inn, fordi høyere energier gir dere lettere frekvenser i auraen deres. 

Bruk kortene/bildene ved behov, du trenger ikke kjenne noe med en gang, men energiene vil etterhvert gå inn i deres aura å starte en prosess i dere, etterhvert vil dere kjenne energiene hver gang dere bruker de, når energifeltet deres er mere utbygdt og dere er ett med energiene i kortene/bildene. 

 

Hei

Mange er nå på veg inn i det nye, men mange sliter med å ha den ene foten i det gamle og den andre i det nye, en kan da bli dratt mellom dimensjonene, og når en blir dratt tilbake kan en dra på seg endel av 3 dimensjons rusk som en trudde en var ferdig med.

En må da få fjernet dette, ved å balansere energifeltet sitt ved en healing eller bruke kortene som kan hjelpe på å fjerne gamle/rusk energier.

Dere kjenner selv når dere blir dratt tilbake, å trenger hjelp til å få fjernet dette.

Vi går nå inn i hjerte energien og da må vi ta kontakt med de som har denne energien, å jo mer kontakt en har med folk i hjerte energien, jo lettere vil en føle seg, og det kan en ikke gjøre via nettet.. det blir bare en enveis komunikasjon.

Så heretter blir jeg berre å treffe på telefonen.

Dere kan da ta kontakt for en telefon konsultasjon for råd/veiledning eller en healing/telefon konsultasjon i ett, eller for chakra påkoblingene, alt etter hva dere ønsker.

En telefon konsultasjon råd/veiledning koster 500kr for 40 min.

En telefonkonsultasjon og healing koster 800kr.

For priser ang chakra påkoblinger se chakra påkoblinger på fremsiden,

Da de er noe helt annent enn vanlig healing.

Vennligs oppgi på sms hva dere ønsker. 

 

Mai

Vi har nå hatt et par månder med sterke energier, dette er fordi vi nå faktisk fysisk går igjennom en frekvens heving på jorden, og dette vil mange merke i form av smerter,kvalme, svimmelhet, frykt, fantom død og forvirring/usikkerhet for hva en skal gjøre videre... dette er helt vanlige oppstignings symtomer nå...

Flere å flere av dere vil nå oppleve det vi kaller for tidshopp, dette vil medføre at kroppen deres skifter frekvenser oftere og det er dette ubehaget dere kjenner i kroppen. 

Jo høyere chakraene deres svinger i de nye frekvensene, jo mer balanserte/justerte må de være for å klare å laste inn de nye energiene...ellers vil en oppleve blokkeringer i sin kropp.

Når en har en mer balansert frekvens, vil en få en jevnere hopp inn i de nye tids frekvensene.

Det du kjenner på idag, kan fort forandre seg i løpet av uker/månder ting forandres fort nå i kroppen og rundt oss, derfor er det så viktig å få justert kroppen sin nå, til å tåle mer av de energi frekvensene som en tar inn. Dette kan en gjøre ved en healing eller for de som er ekstra sensetive en chakra påkobling. for å komme seg videre inn i det nye tiden.

de av dere som nå stopper i disse tidshoppene vil føle at en mister kontroll, blir stående på vent osv...

Dine følelser vil nå og bli sterkere, siden det er den kroppens energifelt som blir sterkere.

og da vil dette medføre smerter i disse blokkerings områdene...dette må også justerest ved en healing eller en chakrapåkobling.

 

 

 

 April.

Vi går nå inn i en intens periode på jorden, så energiene i april blir sterke for mange som er sensetive nå..

vi har nå en total måneformørkelse den 15 april der jordens skugge kommer frem i det indre og på det ytre.. som innebærer utmattelse, ektremt tretthet, hjertebank, kvalme, mage problemer, hodepine, smerter rundt bryst området, influlensa lignende sympt, svettetokter, nervøshet, angst osv, det er mye som nå skal fjernes av det gamle i oss.

vi krysser nå over fra det gamle å inn i det nye...men som dere vet, er slutten mest intens for mange.

Vi kan ikke nå lenger forankre oss på lavere trinn, så derfor om forhold/venner smuldrer opp nå er det viktig å la det gå.

Energiene som nå kommer i april vil presse på å trykke oss videre, det er dette vi har ventet på.. å mange venter nå..følg nå deres hjerter, fordi vi vil bli blokkert der vi ikke skal være.

20 april vil den nye virkeligheten dreie seg om hjerte energien, denne energien vil begynne å fylle tommheten.

Så kommer 28 april med solformøkelsen, og det er den som er det nye veiskillet, vi kan i denne stund bare overgi oss til presset som er rundt oss, å ta vare på oss selv i denne perioden.. i det vi nå snart krysser over..inn i det nye.

 

 

 

25 Februar

Mange av dere har sikkert merket at vi har hatt et sterk eletrisk vibrasjon shifte nå, derfor har det vært mye plager i mage tarm, hodepine, muskelsmerter, influlensa lignende symptomer...

Den bølgen med lys som nå kom til jorden har vært sterk og opplevt av mange..spesielt av de av dere som er ekstremt sensetive. Noen kan da få helsemessige problemer av dette i kroppen, å kan da ta en healing eller oppsøke lege alt etter hva som plager dem. de vil nå fremover stadig åpnes nye portaler, dette medfører flere blokkeringer hos noen  i form av helsemessige problemer, og noen vil også i slike tider velge å forlate planeten.

i løpet av noe få månder, vil noen oppleve at ting i deres liv vil gå fint og de får mer energi,glede og at ting som før har vært motstand i, vil nå gå enkelt,

mens andre har endel igjen i systemet som må rensket ut, dette har med å gjøre hvor langt hvert enkelte person er kommet i oppstigningen.

Så ut fra hva slags signal kroppen deres nå gir fremover, vil dere se hvor mye av det gamle i dere som er fjernet av gamle energier/ blokkeringer både fysiske og psykiske.

for de av dere som har opplevt mye motstand og oppløsninger av relasjoner osv, må dere la de gå uten motstand, dette er noe som dere bare måtte igjennom for å kunne få noe som er bedre, og som er mer på lik linje med deres ønsker...som ikke hadde matshet med andres valg...Så det som ikke gikk, gikk ikke for en grunn. dere var ikke i samme vibrasjons nivå.

det er mange av dere som har sittet å ventet..å ventet på at noe skulle skje.. men saken er at ting tar tid, alle puslebrikkene i universet må på plass...for å få en fremgang i økt energier på jorden. og når bølgene av eletrisk lys kommer og dere blir dårlige.. blir mange skuffet.. for de hadde ventet noe annent.. men saken er det at det er når desse energi- bølgene kommer ting skjer.. ting blir røsket opp i og gamle energier på jorden blir fjernet...

og etterpå ting/personer blir satt på plass der de skal være... det tar tid å flytte folk fra jobber/ relasjoner, selv om dere har vært klare en stund..

men nå ser det ut som sløret løfter seg etterhvert, og mange vil gå inn i 5 dimensjon energien, som kroppen deres har brukt mange år på å forandre seg til å leve i, og for dere som har tatt chakra påkoblingene vil ting snart bli endel bedre, dere har ikke så mye blokkeringer lenger i deres kropper... mens andre vil nå gå ned på et nivå under dere å begynne på sin oppstigning nå...alt etter hva deres sjel ønsker for videre vekst her på jorden..

  

Januar

Hei og velkommen til et nytt år:)

Eg vil begynne med å skrive litt om at nå kommer det sterkere og sterkere energier til jorden, energi frekvensene har nå økt på mye, dette vil medføre at mange flere vil nå fremover bli mer og mer sensetive/åpne for energier på steder, bygninger, og energier som folk rundt dem sender ut.. dere vil da ta inn energier som ikke alltid er deres..

Mange flytter nå mer å mer, og dette medfører og skifte i boliger/leiligheter, er man da sensetiv å flyttter inn i en annen plass der det er tunge energier elller de som har bodd der før har lagt igjen energier som eks sykdoms energier, kan disse energiene legge seg igjen som energi avtrykk og da vil den som er sensetiv ta inn disse energiene i sin kropp å bli dårlig av det.. om dere merker slikt må dere få hjelp til å rense ut de gamle energiene, ved å ta en husrens..

Dere finner og boken min "lær å beskytt deg" på nettbutikken

De av dere som ønker mer informasjon om oppstignings symptomene finner dere boken "universets energier" på nettbutikken.

Når det gjelder å lære seg mer på egen hånd om hva slags blokkeringer en finner i kroppen på de ulike chakraene finner dere det i "Annes lille healinghåndbok" og på nettbutikken.

 

Energiene har til nå gått ned i kroppen vår fra kosmos..men nå snur energiene i kroppen vår, og dette kan da medføre mere blokkeringer i kroppen, så nå er det viktig å få balansert både de åndelige chakraene og de jordiske for at kroppen skal klare å finne balansen. Fordi nå blir kraft feltet i kroppen vår sterkere, og er der blokkeringeri kroppen vil de vise seg, som fysisk/psykisk plager.

For de som har renset ut mye av de gamle energiene i kroppen sin, vil merke at ting i kroppen og rundt dem flyter mere i harmoni nå fremover fra slutten av januar.

Men dette avhenger av hvor mye hver enkelt har fått renset ut.

De av dere som har tatt chakra påkoblingene vil nå fremover merke at kroppen vil fungere bedre..dette er fordi dere har fått renset ut mye av de gamle energiene..

Og det er viktig nå at dere bruker energikortene/bildene rundt dere for å koble dere mest mulig til de rene kilde energiene, slik at dere ikke tar inn så mye energi rusk fra det som blir renset ut fra jorden nå,

Fordi jorden er nå hele tiden i rensing.. så derfor vil vi merke mer av sterkere uver, flommer, jordskjelv,branner og vi vil se mere opprør blant massen, der ting har blitt holdt fast i et stramt grep fra makt eliten i div. land.. 

så i de landene som har mye av de gamle energiene i seg ennå, vil det skje mye..rensing.

I 3 dimensjonen vil vi og se mer