Hovedsiden | Blogg | Nettbutikk | Chakra åpning | Om S3S | Kontakt

Om kortene


Kortene inneholder nye høye frekvensenergier. De inneholder svært kraftfulle engleenergier som gjør slik at en kan tiltrekke seg det man måtte ønske seg. De løser opp blokkeringer slik at energiene begynner å strømme fritt. Energiene er fra høyere bevisthetsnivåer og virker som en portal fra dem til deg. Omtrent som en fjernhealing.

På noen av kortene ser du håndavtrykket til healer Anne, og selges kun her av Silver3stars.

Ved hjelp av en ny teknikk blir de fylt opp og aktivert av sterke energier. Energiene blir lagt inn for den personen som bestiller de. Derfor er det personlige kort, og må bare brukes av den som har bestilt de. Dersom det skal kjøpes som gave o.l,  må namnet til bruker opplyses i "Dine kommentarer:"  det finner du underveis i eget felt i bestillingprosessen.

Det er forskjellige kort, alt etter hva en trenger. Noen av kortene er til personlig bruk og andre er til beskyttelse og ro, healing i hjemmet for å skape balanse og rense/fjerne negative energier. Klikk Her eller på selve kortene for mer informasjon om hvert enkelt kort. 

 OBS:Kortene kan ikke kopieres, da energi spiralen som ligger i dem kommer i  bakvendtland.

De kan heller ikke brukes av andre. Energiene ligger kun i orginalkortet. Ved andres bruk, kommer energiene i ubalanse og de vil forsvinne. Det følger med en brukermanual på hvert kort. Der kommer det frem informasjon om hvordan kortet skal brukes og aktiveres med bestemte ord og handlinger. Kortene er i A5 format.

Prisen er inkl. mva og eks. frakt.

Kontakt

Kundeservice: post@silver3stars.com

 

Healing/gjenoppretting.
Telefon: 938 89 866

Send sms eller mail for timebestilling.

Kun hverdager

 

Bestilling av produkt.

Bestilling av produkt Telefon: 414 08 712

Mand-Onsd (10-12) Utenom send sms med adresse.

Kursinformasjon se blogg for februar.

 

Les om Silver3Stars i media her!